Wie zijn wij

 
De BAB wordt bestuurd door: Hannah Bijlsma, Mirjam Keyser, Elke Mulder en Maaike Radix. Hieronder stellen zij zich kort voor. Je vindt ook hun contactgegevens.

 

Hannah Bijlsma

 Hannah

Hannah Bijlsma is in 2014 afgestudeerd aan de Academische Opleiding tot Leraar Basisonderwijs in Groningen. Vervolgens heeft zij haar Master Onderwijskunde en de Research Master (Education & Development) afgerond. Ze werkt als onderzoeker aan de Universiteit van Twente en staat daarnaast voor de klas.

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / T: 06 45570084

 

Mirjam Keyser

Mirjam

Mirjam Keyser is in 2013 afgestudeerd aan de Academische Lerarenopleiding Primair Onderwijs in Nijmegen. Daarna heeft zij haar master Onderwijskunde gehaald. Zij heeft gewerkt als groepsleerkracht op een vernieuwende scholen en momenteel is zijn stagebeleider, tutor en docent pedagogiek, psychologie en onderwijskunde op de Fontys Hogeschool Kind en Educatie in Eindhoven.

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Elke Mulder

Elke

Elke Mulder is in 2014 afgestudeerd aan de Academische Lerarenopleiding Primair Onderwijs in Nijmegen. Daarna heeft zij haar master Onderwijskunde behaald in Amsterdam. Momenteel werkt ze fulltime als bovenbouwleerkracht op een Jenaplanschool.

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Maaike Radix

Maaike

Maaike Radix is in 2018 afgestudeerd aan de Academische Lerarenopleiding Primair Onderwijs in Utrecht. Vervolgens heeft zij haar master Educational Sciences met de mastertrack Primary education afgerond, eveneens aan de universiteit van Utrecht. Momenteel heeft ze een combibaan, ze is werkzaam als leerkracht én onderwijskundige in het speciaal onderwijs. 

 E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.