Wie zijn wij


De beroepsvereniging wordt bestuurd door een driekoppig bestuur: Hannah Bijlsma, Mirjam Keyser en Elke Mulder. Hieronder stellen zij zich kort voor. Je vindt ook hun contactgegevens.

 

Hannah Bijlsma

 Hannah

Hannah Bijlsma is in 2014 afgestudeerd aan de Academische Opleiding tot Leraar Basisonderwijs in Groningen. Vervolgens heeft zij haar Master Onderwijskunde en de Research Master (Education & Development) afgerond. Ze werkt als onderzoeker aan de Universiteit van Twente en staat daarnaast voor de klas.

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / T: 06 45570084

 

Mirjam Keyser

Mirjam

Mirjam Keyser is in 2013 afgestudeerd aan de Academische Lerarenopleiding Primair Onderwijs in Nijmegen. Daarna heeft zij haar master Onderwijskunde gehaald. Zij werkt nu als groepsleerkracht op een vernieuwende school.

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Elke Mulder

Elke

Elke Mulder is in 2014 afgestudeerd aan de Academische Lerarenopleiding Primair Onderwijs in Nijmegen. Daarna heeft zij haar master Onderwijskunde behaald in Amsterdam. Momenteel werkt ze fulltime als bovenbouwleerkracht op een Jenaplanschool.

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.