E-mailadresAfdrukkenExport ICS

ResearchED

Evenement

Titel:
ResearchED
Wanneer:
za, 12. januari 2019
Categorie:
Congres
Gemaakt door:
Hannah Bijlsma

Omschrijving


ResearchED is een grootschalige beweging, gestart door Tom Bennett, voor en door leerkrachten met als doel de kloof tussen onderwijsonderzoek en onderwijspraktijk te dichten en pseudowetenschap tegen te gaan.

Speciaal voor BAB leden! Een korting van €10,-
Gebruik code bab2019

ResearchED is wereldwijd meerdere malen georganiseerd in o.a. London, Sydney en New York. 
Op 12 januari 2019 wordt de derde ResearchED georganiseerd in Nieuwegein! Een inspirerende conferentie met sprekers uit heel de werkeld.

De Beroepsvereniging Academici Basisonderwijs verzorgd een workshop tijdens deze conferentie.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE!

"De ontwikkeling en professionalisering van de academische leerkracht in het basisonderwijs".
Academische leerkrachten staan volop in de belangstelling. Met hun capaciteiten en vaardigheden kunnen zij namelijk een belangrijke bijdrage leveren aan het onderwijs en het leren van leerlingen. Maar welke kwaliteiten kunnen op een positieve manier worden ingezet voor de klas, in het team en bij besturen om het onderwijs te verbeteren?  Wat hebben academische leerkrachten nodig om werkzaam te blijven in het onderwijs? En hoe waarborgen we hun professionaliteit?

In deze workshop willen we met elkaar nadenken over de ontwikkeling en professionalisering van de academische leerkracht in het basisonderwijs. Deelnemers worden zich daardoor bewust van de positionering van deze leerkrachten en welke toegevoegde waarde zij kunnen bieden in de klas, het team, de school en/of het bestuur, maar ook tegen welke valkuilen, blokkades en/of belemmeringen ze aanlopen en hoe we dat kunnen voorkomen.

Kijk voor alle informatie over researchED en aankomende evenementen op researchED.org.uk.