Wat doen wij

Praktijkspiegel OCW

Een praktijkspiegel is een bijeenkomst, georganiseerd door het ministerie van OCW, voor leraren en schoolleiders waarin ze samen met beleidsmedewerkers van het ministerie in gesprek kunnen gaan over onderwijsbeleid. Het ministerie hoort graag wat leraren en schoolleiders belangrijk vinden.

Op 1 februari 2017 zal de eerstvolgende praktijkspiegel worden georganiseerd. Dit is interessant voor Academische leerkrachten, om op deze manier mee te kunnen praten over beleid en management van scholen.

De middag richt zich specifiek op het primair en voortgezet onderwijs. Verschillende onderwerpen zullen voorbij komen en de nadruk zal liggen op het verkennen van problemen en bespreken van mogelijke oplossingen. Aansluitend zal er een borrel zijn met beleidsmedewerkers van het ministerie.

Via de link http://bit.ly/praktijkspiegelocw kan je je opgeven voor de mailinglijst. Je zal dan van OCW een uitnodiging ontvangen voor deze praktijkspiegel en voor volgende evenementen. Op die manier kun je je opgeven.

Programma

· 15:30 - Rondleiding door OCW voor aanwezigen
· 16:00 - 17:30 - Praktijkspiegel
· 17:30 - 18:00 - Borrel met beleidsmedewerkers

Praktische informatie
Een week voor aanvang van de praktijkspiegel ontvangt u een definitieve bevestiging met daarin de laatste informatie.

Een aantal belangrijke punten:
- De bijeenkomst zal plaatsvinden bij het ministerie van OCW. Het adres is Rijnstraat 50 in Den Haag. Dit is tegenover Den Haag Centraal.
- Bij het ministerie geldt een identificatieplicht (paspoort/rijbewijs/identiteitskaart).
- Het is niet mogelijk om te parkeren bij het ministerie.