Linkedintwitter logo silhouette 4Facebook Transparent

Wat doen wij

10 jaar Academische Pabo Leiden

 

De Academische Pabo in Leiden bestaat 10 jaar! Dit vieren we in Leiden op 16 oktober 2019. In de Sterrewacht Leiden gaan wij onder leiding van presentatrice Sofie van den Enk het gesprek aan over deze bijzondere opleiding en de toekomst van academisch geschoolde leerkrachten in het basisonderwijs. Aansluitend vindt de feestelijke viering plaats in het Academiegebouw. Het programma ziet er als volgt uit:

Anko van Hoepen, vice-voorzitter van de PO-raad en Paul Wouters, decaan van de Faculteit Sociale Wetenschappen Universiteit Leiden schijnen hun licht over de waarde van de Acpa in het huidige onderwijslandschap;
Jeanine Haenen en Marije Groos, voormalig coördinator en teamleider Acpa, blikken terug op de ontwikkeling van de opleiding in de afgelopen 10 jaar;
Robert Viëtor, faculteitsdirecteur Educatie, werpt een blik in de toekomst en licht toe hoe de Acpa waarde kan toevoegen aan ons toekomstige onderwijs.
Ook reiken we een prachtig tijdschrift uit gemaakt door Acpa-studenten. Daarna proosten we op 10 succesvolle jaren en nieuwe uitdagingen. We kijken uit naar uw komst!

Aanmelden kan via deze link!