Linkedintwitter logo silhouette 4Facebook Transparent

Wat doen wij

BAB Congres 6 april 2019

"De academische leerkracht als sterke schakel"

Na een succesvolle editie in april 2018 organiseert BAB komend jaar wederom het BAB-congres op 6 april 2019. Je bent van harte welkom om collega’s te ontmoeten, ideeën uit te wisselen en geïnspireerd te worden door verschillende sprekers en workshops.

AANMELDEN VOOR HET BAB CONGRES

Locatie BAB Congres:
Basisschool Wereldkidz Tweesprong
Locatie Fazantenkamp
Fazantenkamp 159-160
3607 CH Maarssen

Het programma is als volgt:

09:45 Eerste ronde koffie - inloop voor ALV
10:00 ALV voor BAB-leden
De Algemene Ledenvergaderig is speciaal voor BAB-leden. Hier wordt de jaarrekening van 2018 en de begroting van 2019 besproken. Ook zullen drie nieuwe bestuursleden worden verkozen. Afke Bunskoeke, Julia Vrolijk en Rutmer Ebbes zullen zich verkiesbaar stellen. Wil je je als bestuurskandidaat beschikbaar stellen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook vragen voor de rondvraag kun je van tevoren indienen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

10:45 Inloop met koffie/thee – voor de grote groep
11:00 Opening
Welkomswoord voor Hannah Bijlsma
Sociaal jaarverslag door Mirjam Keyser
Lancering BAB Academy11:15 Meet-Up
Wil je jouw bestuurder en/of schoolleider bekend maken met de toegevoegde in het schoolteam van jou als academische leerkracht? Nodig ze uit voor het BAB congres! Bij de Meet-Up gaan bestuurders en schoolleiders in gesprek met vertegenwoordigers van belanghebbende partijen en andere academsiche leerkrachten. Aan de hand van pitches van 1) een politicus, 2) een schoolleider en 3) een academische leerkracht gaan aanwezigen in groepen uiteen onder leiding van een gespreksleider. 
Aanwezige gesprekspartners: Rudmer Heerema (VVD), Michel Rog (CDA), Loek Schueler (CNV), Petra van Haren (AVS), Jelle Kaldewaij (NRO), Eugenie Stolk (AOB) en een vertegenwoordiger van de PO-raad.

12:30 Lunch
13:30 Keynote
Een verrassende en inspirerende Keynote van Simon Ettekoven en Kees Vreugdenhil met als onderwerp: "Eensgezind leidinggeven: De academische leerkracht als sterke schakel"


14:00 Workshopronde 1

15:00 Workshopronde 2
Lees HIER meer over de inhoud van de workshops!

16:00 Afsluitende borrel