Linkedintwitter logo silhouette 4Facebook Transparent

Wie zijn wij

BAB 

De BAB wordt bestuurd door: Elke Mulder, Maaike Radix, Pieter-Jan Ruiter, Sarah Jansen en Inge Westra. Inge is sinds april 2022 aangesloten en staat daarom niet op de foto (v.l.n.r. Pieter-Jan, Elke, Maaike en Sarah). Het bestuur van de BAB wordt ondersteund door werkgroepen. Op dit moment heeft de BAB een werkgroep voor het jaarlijkse BAB-congres en voor de organisatie van de BAB Academy. Daarnaast wordt de BAB ondersteund door actieve BAB leden, bijvoorbeeld bij het geven van studentpresentaties en bij het project primoraten.

Hieronder stelt het BAB-bestuur zich kort voor. Je vindt ook hun contactgegevens.

         
Elke Mulder

Voorzitter

BAB Bestuur 21112021 Correctie 3

Elke is het beste bereikbaar op maandag- en woensdagmiddag. 

    E:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

pngwing.jpegElke Mulder

 

 

Elke Mulder (MSc) is in 2014 afgestudeerd aan de Academische Lerarenopleiding Primair Onderwijs in Nijmegen. Daarna heeft zij haar master Onderwijskunde behaald aan de Universiteit van Amsterdam. Momenteel is Elke werkzaam als stamgroepleider op Jenaplanschool de Tovercirkel in Malden. Daarnaast werkt zij één dag als onderzoeker in de school (in de rol van Primor). 

Met Elke kan je ook contact opnemen via LinkedIn, onder andere voor: voor vragen over loopbaanoriëntatie en ontwikkeling, evenals informatie over de BAB en de Pilot Primoraten.

 

Maaike Radix

Vicevoorzitter

BAB Bestuur 21112021 Correctie 1

Maaike is het beste bereikbaar op woensdag.

 E:   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

download@MaaikeRadix

 

 

Maaike Radix (MSc) is in 2018 afgestudeerd aan de Academische Lerarenopleiding Primair Onderwijs in Utrecht. Vervolgens heeft zij haar master Educational Sciences met de mastertrack Primary education afgerond, eveneens aan de universiteit van Utrecht. Momenteel heeft ze een combibaan; ze is werkzaam als leerkracht én onderwijskundige in het speciaal onderwijs. Ook is Maaike lid van de kennisbenuttingsraad van het NRO.

Pieter-Jan Ruiter

Secretaris

BAB Bestuur 21112021 Correctie 4

Pieter-Jan is het beste bereikbaar op maandag.

E:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Pieter-Jan Ruiter (MSc) is in 2016 afgestudeerd aan de academische pabo in Leiden. Daarna heeft hij de master Onderwijskunde aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. Als leerkracht-onderzoeker staat hij momenteel vier dagen in de week voor de klas. Daarnaast is hij één dag in de week werkzaam voor de Thomas More Hogeschool waar hij samen met leerkrachten onderzoek doet naar het bevorderen van zelfsturend leren bij leerlingen.

 

Sarah Jansen

Penningmeester

BAB Bestuur 21112021 Correctie 2

Sarah is het beste bereikbaar op vrijdag.

 E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Sarah Jansen (MSc) is in 2016 afgestudeerd aan de Academische Lerarenopleiding bij de VU en IPabo in Amsterdam. Daarna heeft ze de master Orthopedagogiek gedaan aan de VU. Op dit moment werkt Sarah als  leerkracht op een school in Amsterdam West, waar ze vier dagen in de week lesgeeft aan groep 3/4.

Inge Westra

Algemeen bestuurslid

 

Inge is het beste bereikbaar op woensdag.

E:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Inge Westra (Msc) is in 2017 afgestudeerd aan de Academische Opleiding Leraar Basisonderwijs in Groningen. In Rotterdam heeft zij de master Gezinspedagogiek afgerond, waarna zij een aantal jaar als leerkracht voor de klas heeft gestaan in het primair onderwijs. Nu werkt zij aan de VU in Amsterdam als junior docent Pedagogische Wetenschappen en de EMPO (Educatieve Master Primair Onderwijs).