Linkedintwitter logo silhouette 4Facebook Transparent

Wie zijn wij

 

De BAB wordt bestuurd door: Lisa Reinders, Maaike Radix, Pieter-Jan Ruiter en Maaike Nederstigt. Het bestuur van de BAB wordt ondersteund door werkgroepen. Op dit moment heeft de BAB een werkgroep voor de organisatie van de BAB Academy. Daarnaast wordt de BAB ondersteund door actieve BAB leden, bijvoorbeeld bij het geven van studentpresentaties en bij het project primoraten.

Hieronder stelt het BAB-bestuur zich kort voor. Je vindt ook hun contactgegevens.

         
Lisa Reinders

Voorzitter

 Schermafbeelding 2023 06 24 om 15.14.06Lisa is het beste bereikbaar op maandag en dinsdag.

    E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

pngwing.jpeg Lisa Reinders

download@LisaReinders93

 

 

 

 

 

Lisa Reinders (MSc) is in 2016 afgestudeerd aan de Academische Lerarenopleiding Primair Onderwijs in Utrecht. In 2022 heeft zij haar master Educational Sciences afgerond, eveneens aan de universiteit van Utrecht. Momenteel is ze drie dagen per week werkzaam als leerkracht én twee dagen per week als onderwijskundige in het speciaal basisonderwijs.

 

 

Maaike Radix

Vicevoorzitter

Maaike vice voorzitter

Maaike is het beste bereikbaar op woensdag.

 E:   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

download@MaaikeRadix

 

 

 

Maaike Radix (MSc) is in 2018 afgestudeerd aan de Academische Lerarenopleiding Primair Onderwijs in Utrecht. Vervolgens heeft zij haar master Educational Sciences met de mastertrack Primary education afgerond, eveneens aan de universiteit van Utrecht. Momenteel is Maaike werkzaam als promovenda aan de Vrije Universiteit. Bovendien staat zij voor de klas als  leerkracht in het speciaal onderwijs. Ook is Maaike lid van de kennisbenuttingsraad van het NRO.

Pieter-Jan Ruiter

Secretaris

Pieter Jan secretaris

Pieter-Jan is het beste bereikbaar op maandag.

E:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

  

Pieter-Jan Ruiter (MSc) is in 2016 afgestudeerd aan de academische pabo in Leiden. Daarna heeft hij de master Onderwijskunde aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. Als leerkracht-onderzoeker staat hij momenteel vier dagen in de week voor de klas. Daarnaast is hij één dag in de week werkzaam voor de Thomas More Hogeschool waar hij samen met leerkrachten onderzoek doet naar het bevorderen van zelfsturend leren bij leerlingen.

 

Maaike Nederstigt

Algemeen bestuurslid- tijdelijk vervangend Penningmeester

 AC8A9729

Maaike is het beste bereikbaar op vrijdag.

 E: mDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

 

  

Maaike Nederstigt (MSc) is in 2016 afgestudeerd aan de Academische Opleiding leraar Basisonderwijs in Groningen. Vervolgens heeft zij haar master Onderwijskunde met de specialisatie leeromgeving, instructie en leren afgerond, eveneens aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Momenteel is Maaike werkzaam als Learning Solution Expert bij Noordhoff, maar tot 2022 stond Maaike voor de klas. Eveneens was zij de eerste Primor van Nederland en maakt ook deel uit van het Kernteam Primoraten.