Lid van de maand

Elke Mulder

'Naast fulltime werken ben ik actief lid bij de BAB en probeer ik zoveel mogelijk in praktijk uit te dragen waar wij voor staan: een sterke positionering van de academische leerkracht in het basisonderwijs. In dat kader ben ik nu met mijn schoolbestuur in gesprek over het vormgeven van een HR beleid voor de inzet van academische leerkrachten.'


Opleiding en loopbaan
Mijn naam is Elke Mulder en ik ben 29 jaar oud. In 2014 ben ik afgestudeerd aan de academische pabo in Nijmegen. Daarna heb ik nog de master Onderwijskunde in Amsterdam gevolgd en inmiddels sta ik fulltime voor de klas. Ik werk op Jenaplan school de Tovercirkel in Malden in een groep 7/8. Op deze school heb ik het erg naar m'n zin. 

Meerwaarde BAB
Naast fulltime werken ben ik actief lid bij de BAB en probeer ik zoveel mogelijk in praktijk uit te dragen waar wij voor staan: een sterke positionering van de academische leerkracht in het basisonderwijs. In dat kader ben ik nu met mijn schoolbestuur in gesprek over het vormgeven van een HR beleid voor de inzet van academische leerkrachten. Daarin kan ons schoolbestuur nog een flinke slag slaan. Ook doe ik mee aan de BAB Academy omdat ik het leuk en interessant vind en omdat ik mij wil blijven professionaliseren. Het lijkt me leuk om je (weer) eens te spreken tijdens een BAB activiteit dus hopelijk tot binnenkort!