Export ICS

EduHackathonNL

Evenement

Titel:
EduHackathonNL
Wanneer:
za, 23. maart 2019
Categorie:
Uitnodiging

Omschrijving

 

Vrijdag 22 maart en zaterdag 23 maart
Bibliotheek De Mariënburg te Nijmegen

Aanmelden voor EDUHackathon in Nijmegen? KLIK HIER
Je kunt via die link ook een challenge indienen.

Tijdens de EduHackathonNL gaan multidisciplinaire teams aan de slag met prangende onderwijsvraagstukken. Deze ‘challenges’ worden vooraf door deelnemers zelf ingebracht. De Beroepsvereniging Academici Basisonderwijs daagt haar leden uit om een interessante challenge in te dienen en aanwezig te zijn bij de EduHackathon in Nijmegen!

Challenges indienen
Deelnemers aan de EduHackathonNL kiezen tijdens het event op basis van hun passie voor één challenge waar zij een bijdrage aan willen leveren. Zo ontstaat er per challenge een team.

Multidisciplinaire teams
De teams die de challenges te lijf gaan, bestaan uit ervaringsdeskundigen zoals leerlingen en leraren, inhoudsdeskundigen zoals leraren en andere onderwijsprofessionals, ondernemers, developers en designers. Jij kunt daar ook deel van zijn.

Wat wordt gedaan met de opbrengsten?
Aan het eind van de dag zullen de opbrengsten worden gepresenteerd voor een jury. Het zou mooi zijn als een van de ideeën, concepten of prototypes vervolgens gerealiseerd kan worden in de praktijk.

EduHackathonNL wordt georganiseerd door leraren en andere onderwijsenthousiastelingen in de regio. Op dit moment zijn we volop bezig met de voorbereidingen. Wil je meedenken over een eventuele organisatie in jouw regio? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Meer informatie? Kijk op de website!