Word lid!
E-mailadresAfdrukkenExport ICS

Workshop in samenwerking met Stichting Leerkracht (digitaal)

Titel:
Workshop in samenwerking met Stichting Leerkracht (digitaal)
Wanneer:
wo, 10. februari 2021
Categorie:
Bijeenkomst BAB

Omschrijving

Op 10 februari 2021 organiseert de BAB, in samenwerking met Stichting LeerKRACHT, een workshop. Heb je altijd al meer willen weten over de werkzame factoren van Stichting LeerKRACHT? Of wil je weten hoe je je rol als academische leerkracht nog steviger kan neerzetten binnen de aanpak van Stichting LeerKRACHT? Reserveer dan alvast 10 februari 2021 in je agenda (vanaf 14.30 uur)!

Naast meer informatie over de werkzame factoren van Stichting LeerKRACHT, zoomen we ook verder in op het onderzoek van Angela de Jong. Zij is momenteel bezig met haar promotie onderzoek en gaat in op de werkzame factoren, de effecten en de eventuele verbeterpunten met betrekking tot de aanpak van Stichting LeerKRACHT.

De bijeenkomst zal digitaal plaatsvinden, dus er is geen limiet aan het aantal genodigden. Daarnaast zal er ruimschoots de mogelijkheid zijn om jouw input en ideeën te geven tijdens de workshop.

Klik hier om je aan te melden! Dit kan tot en met 7 februari.

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Workshop LKR