Word lid!
E-mailadresAfdrukkenExport ICS

BAB congres 2021

Titel:
BAB congres 2021
Wanneer:
za, 10. april 2021, 10:00 h - 14:30 h
Categorie:
Congres

Omschrijving


BAB-Congres 'Kansengelijkheid'

Op 10 april 2021 organiseert de Beroepsvereniging Academici Basisonderwijs (BAB) het BAB-congres. Vanwege de coronamaatregelen zal dit congres online plaatsvinden. Deze dag zal in het teken staan van kansengelijkheid. In de ochtend vindt er een Keynote van prof. dr. Monique Volman plaats en zijn er presentaties van betrokkenen van het Actieplan PO. In de middag zullen er een aantal inspirerende workshops worden gegeven door Marita Eskes (Expertis), Hein Broekkamp (de Onderwijsraad), Marcel Schmeier (Expertis) en Marijke Mullender (Succes for all).

Praktisch
Het betreft een digitaal congres. Enkele dagen voorafgaand aan het congres ontvangt u een digitaal agenda verzoek. Wanneer je je voor 2 april aanmeldt, krijg je een congrestasje thuisgestuurd.

Kosten
Het BAB-congres is GRATIS voor BAB-leden. De kosten voor het bijwonen van het online BAB-congres voor niet BAB-leden zijn €12,50. Dit kan middels een (toegestuurde) factuur betaald worden.

Mocht u onverhoopt verhinderd zijn? Afmelden kan t/m 2 april 2021.

Meer weten?
Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Klik hier om je aan te melden! 

Schermafbeelding 2021 04 07 om 19.48.40