Export ICS

Regiobijeenkomst Leiden

Evenement

Titel:
Regiobijeenkomst Leiden
Wanneer:
wo, 6. maart 2019
Locatie:
Leiden, Zuid-Holland
Categorie:
Bijeenkomst BAB

Omschrijving

Regiobijeenkomst Leiden - BAB/ACPA studentenraad

Op woensdag 6 maart 2019 organiseert BAB, in samenwerking met de ACPA studentenraad, een regiobijeenkomst voor leden van BAB uit de omgeving Leiden en voor ACPA-studenten . Je wordt tijdens de bijeenkomst geïnspireerd door een lezing van Tessa Slim over haar loopbaan als academische leerkracht en onderzoeker. Door de ontmoeting met andere academische leerkrachten (in spé) word je aan het denken gezet over jouw positionering en toegevoegde waarde als academische leerkracht in het basisonderwijs.


Meld je nu aan via DEZE LINK
(Of scan de QR code uit onderstaande afbeelding)

 

De Beroepsvereniging Academici Basisonderwijs organiseert in het schooljaar 2018-2019 vier regiobijeenkomsten voor haar leden in Groningen, Amsterdam, Leiden en Nijmegen. De invulling van de bijeenkomsten is verschillend, omdat het georganiseerd wordt in samenwerking met regionale partijen. Twee van de vier bijeenkomsten (Groningen en Nijmegen) waren een groot succes! 
Wil je actief betrokken zijn bij de organisatie van een regiobijeenkomst? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!


Locatie

Locatie:
Leiden
Plaats:
Leiden
Provincie:
Zuid-Holland
Land:
Netherlands