Export ICS

Netwerkevent Groningen

Evenement

Titel:
Netwerkevent Groningen
Wanneer:
wo, 30. januari 2019
Locatie:
Groningen, Groningen
Categorie:
Bijeenkomst BAB

Omschrijving

Netwerkevent BAB - Groningen
In samenwerking met ODIOM


Op woensdag 30 januari 2019 organiseert BAB een netwerkevent voor leden van BAB uit de omgeving Groningen en voor vierdejaars AOLB-studenten, in samenwerking met ODIOM (studievereniging RuG). Je wordt tijdens de bijeenkomst geïnspireerd door een lezing van Danny Kostons over een onderwijsinhoudelijk thema rondom onderzoek dat hij uitvoert. Na deze lezing kun je kiezen voor een workshop. Er worden drie workshops aangeboden in verschillende richtingen:

• Onderwijskunde
• Academische leerkrachten
• Orthopedagogiek

Na de workshops is er gelegenheid om na te praten en te netwerken tijdens de netwerkborrel. Verschillende bedrijven zullen aanwezig zijn met een stand.

Locatie: Kantoor Algemene Onderwijsbond (AOb) - Leonard Springerlaan 23, Groningen

Aanmelden voor deze bijeenkomst? KLIK HIER

Het programma is als volgt:

18.45 Inloop met koffie/thee
19.00 Lezing Danny Kostons
20.00 Start workshops
21.00 Netwerkborrel
De Beroepsvereniging Academici Basisonderwijs organiseert in het schooljaar 2018-2019 vier regiobijeenkomsten voor haar leden in Groningen, Amsterdam, Leiden en Nijmegen. De invulling van de bijeenkomsten is verschillend, omdat het georganiseerd wordt in samenwerking met regionale partijen. Houd onze nieuwsbrief in de gaten! 
Wil je actief betrokken zijn bij de organisatie van een regiobijeenkomst? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!


Locatie

Locatie:
Groningen
Plaats:
Groningen
Provincie:
Groningen