Wie zijn wij


De beroepsvereniging wordt bestuurd door een driekoppig bestuur: Hannah Bijlsma, Mirjam Keyser en Alice de Groot. Hieronder stellen zij zich kort voor. Je vindt ook hun contactgegevens.

Hannah Bijlsma

 Hannah

Hannah Bijlsma is in 2014 afgestudeerd aan de Academische Opleiding tot Leraar Basisonderwijs in Groningen. Vervolgens heeft zij haar Master Onderwijskunde en de Research Master (Education & Development) afgerond. Ze werkt als onderzoeker aan de Universiteit van Twente en staat daarnaast voor de klas.

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / T: 06 45570084

 

Mirjam Keyser

Mirjam

Mirjam Keyser is in 2013 afgestudeerd aan de Academische Lerarenopleiding Primair Onderwijs in Nijmegen. Daarna heeft zij haar master Onderwijskunde gehaald. Zij werkt nu als groepsleerkracht op een vernieuwende school.

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Alice de Groot

Alice

Alice de Groot is in 2013 afgestudeerd van de Academische Pabo in Leiden. Na haar opleiding is zij fulltime in het basisonderwijs gaan werken. Naast haar werk als groepsleerkracht is Alice betrokken bij de klankbordgroep van het doorbraakproject Onderwijs en ICT en is zij op studiereis geweest naar Singapore.

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.