Ontwikkeling

Ontwikkeling van de BAB Academy

Er wordt momenteel hard gewerkt aan het realiseren van de BAB Academy. In de maanden november en december hebben wij de input en ideeën van academische leerkrachten verzameld en geanalyseerd (klik hier). We voeren gesprekken met partijen die graag mee willen denken en die ons van relevante informatie kunnen voorzien.

In meerdere ‘kwartetstructuren’ wordt vanaf september 2019 een aantal onderwerpen aangeboden die relevant is voor het werk als academische leerkracht. Hiervoor hebben wij de uitkomsten van de vragenlijst gebruikt. De onderwerpen sluiten dus aan bij wensen en behoeften van academishe leerkrachten (in spé), maar ook bij wat er in het werkveld als belangrijk wordt ervaren. 

Een kwartetstructuur bestaat uit vier onderdelen die door een cursist doorlopen worden. Hierover vind je binnenkort meer informatie in de nieuwsbrief. Sta je nog niet in ons adressenbestand? Schrijf je dan nu in via deze link!

We streven ernaar in september 2019 te starten met het eerste aanbod van de BAB Academy. Tijdens het BAB Congres op 6 april 2019 zal de BAB Academy feestelijk gelanceerd worden. Zorg dus dat je daar bij bent!