E-mailAfdrukkenExport ICS

BAB congres 2019

Evenement

Titel:
BAB congres 2019
Wanneer:
za, 6. april 2019
Locatie:
Amersfoort, Amersfoort
Categorie:
Bijeenkomst BAB
Gemaakt door:
Hannah Bijlsma

Omschrijving

Na een succesvolle editie in april 2018 organiseert BAB komend jaar wederom het BAB-congres op 6 april 2019. Je bent van harte welkom om collega’s te ontmoeten, ideeën uit te wisselen en geïnspireerd te worden door verschillende sprekers en workshops.

AANMELDEN VIA DEZE LINK!De drie speerpunten van BAB staan centraal:


Positionering - Schoolleiders en/of bestuurders gaan in gesprek over de positionering van academische leerkrachten op hun school of bestuur. Aan de gesprekstafels staan vertegenwoordigers van belanghebbende partijen en academische leerkrachten.
Inspiratie - Door een inspirerende keynote en een divers aanbod van workshops worden deelnemers geïnspireerd voor hun eigen lespraktijk. 
Waarborgen professionaliteit - Lancering BAB Academy; hét professionaliseringsprogramma voor academische leerkrachten in het basisonderwijs.

Houd de website en onze nieuwsbrief in de gaten om meer te weten te komen over de invulling van de dag. Binnenkort wordt het programma bekend gemaakt. 

Verzorg een workshop!
Wil je zelf een workshop verzorgen en andere academische leerkrachten met jouw verhaal bekend maken? Stuur dan voor 9 november een mail met jouw idee naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


Locatie

Locatie:
Amersfoort
Straat:
ROC Midden Nederland
Plaats:
Amersfoort
Provincie:
Amersfoort
Land:
Netherlands

Omschrijving

ROC Midden Nederland